Loading...
Skip to Content
We telen meer dan 80 groenten, kruiden en eetbare bloemen op bio-dynamische wijze. Van vele groenten telen we een heel palet aan variëteiten. Tomaten spannen de kroon met zowat 75 variëteiten. Elk product begint als zaadje op ons bedrijf. Gepassioneerd door smaken blijven we zoeken naar authentieke producten en exclusievegewassen. Met een uitgekiend teeltplan, 6 tunnels, een serre en velden, engageren we ons -waar natuurlijk mogelijk- voor continuïteit in ons aanbod.

Zaterdagmarkt
 

Je vindt ons op de zaterdagmarkt in Ieper met een groentekraam van 22 meter met grote diversiteit aan groenten en kruiden van eigen teelt, aangevuld met -zoveel mogelijk bio-dynamisch- aanbod van andere boeren.

 

Praktisch
ZATERDAGMARKT IEPER
De Grote markt in Ieper, op de hoek met de Lakenhalle.
Zaterdag van 8u tot 12u.
Volg het laatste nieuws over de markt op Instagram.

B2B
 

Onze verfijnde en kwalitatieve producten en palet aan bijzondere variëteiten worden erg gewaardeerd door chefs. We hebben een nauwe samenwerking met een vaste groep restauranthouders en chefkoks. Zij bestellen onze producten of komen ze zelf op het veld oogsten. Ook werken we samen met tussenhandelaar De Koolmees.

 

Praktisch
Op de webshop kan je alle producten terugvinden.
Voor een inspirerende rondleiding of om ons aanbod te krijgen mag je ons zeker mailen.

Webshop

Rondleiding
 

Wil je als chef kennismaken met De Blauwe Spie, met onze bio-dynamische werkwijzeen onze uitzonderlijke variëteiten? Wil je hier inspiratie vinden? Wil je als lokale groep of vereniging ons bedrijf bezoeken, de bio-dynamische landbouw leren kennen, zelf ervaren hoe alles hier met elkaar verbonden is? Wil je als boer meer leren overbio-dynamische landbouw,wil je ervaren hoe we ‘voedsel voor het lichaam, voedsel voor de ziel’ in de praktijk waarmaken? We nemen je graag mee op een inspirerende rondleiding, en delen graag onze boerderij, kennis, visie en smaken met je!

 

Praktisch
We passen onze rondleiding en verhalen graag aan aan jullie interesse en vragen. Standaard duurt een rondleiding 2 uur en kost 50€ voor een groep van max. 20 personen. We werken graag op maat. Mail ons gerust met jouw specifieke vraag.

Contact

Shop